Όροι χρήσης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Τα προϊόντα μας ενδέχεται να έχουν υποστεί βελτιώσεις (αισθητικές, τεχνικές κ.α.) σε σχέση με τις φωτογραφίες τους ,
οι οποίες δεν αλλοιώνουν την τελική εικόνα του προϊόντος .
Οι διαστάσεις τους ενδέχεται να έχουν μια απόκλιση της τάξεως του +-5% .
Διευκρινιστικές πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210 5717121.

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό μας τόπο www.Lvs.gr  ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες (κατόπιν άδειας μας), αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

1. Πνευματική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.lvs.gr  με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο www.Lvs.gr  ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. Προσωπικά Δεδομένα
Το www.Lvs.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον SERVER μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

3. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών
Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, τo www.Lvs.gr μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

4. Περιορισμός Ευθύνης
Το www.Lvs.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To www.Lvs.gr  δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Το www.Lvs.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τούς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

6. Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα
Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, το λογότυπο LE VIEUX STYLE είναι ιδιοκτησία της εταιρίας  ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛ Σ. & ΣΙΑ Ε.Ε. .Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον παρόντα δικτυακό τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων, λογοτύπων, εικόνων, αναπαραστάσεων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.


9. Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το ισχύον ΦΠΑ.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.lvs.gr  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

10. Αγορά Προϊόντων

Το www.Lvs.gr  μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα είτε μέσω των συνεργατών μας είτε απευθείας από το site μας ,σε περιοχές όπου δεν υπάρχει κάποιος συνεργάτης μας.

Οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνουν :

-Online στο www.Lvs.gr

-Τηλεφωνικά στο 210 5717121 

 ΩΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:  ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    08:00-16:00

-ΜΕΣΩ FAX 210 5753346

11. Πληρωμή Προϊόντων

Μόλις παραλάβουμε την παραγγελία σας ,θα σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και για τον χρόνο παράδοσης.

Η πληρωμή σας μπορεί να γίνει μόνο αφού επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή μέσω email και στις ακόλουθες τράπεζες:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

Αρ.Λογαριασμού : 164/440 40253

ΙΒΑΝ : GR1701101640000016444040253

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ.Λογαρισμού: 5047 001823 854

IBAN: GR5701720470005047001823854

12.Αποστολή Προϊόντων

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται αποκλειστικά με ιδιωτικές εταιρείες μεταφορών τόσο εντός όσο και εκτός Αθηνών.

Το κόστος επιβαρύνει τον αγοραστή.

13. Επιστροφή Προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

1. Επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας στο 210 5717121.

2. Το προϊόν έχει αγοραστεί σχετικά πρόσφατα και δεν έχει χρησιμοποιηθεί περαιτέρω της δοκιμής.

3. Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.

4. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος.

5. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.

6. Μας αποστέλλετε τα προϊόντα μέσω πρακτορείου μεταφορών. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

7.Το νέο είδος που θα αντικαταστήσει την επιστροφή σας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσης αξίας.

8.Η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία LVS δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

14.. Ισχύον Δίκαιο
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.lvs.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων GDPR


Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών που συλλέγονται κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του δικτυακού τόπου www.lvs.gr. Επίσης, η παρούσα σύμβαση καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών από την www.lvs.gr προς τις τυχόν συνδεδεμένες εταιρείες με αυτό. Η παρούσα σύμβαση δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών / χρηστών του  www.lvs.gr και οποιoνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία του www.lvs.gr.Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το www.lvs.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του www.lvs.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.
Εφιστάται η προσοχή κάθε επισκέπτη / χρήστη: Σε περίπτωση που δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων του παρόντος, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του  www.lvs.gr.

Συλλογή και Χρήση Δεδομένων
Το www.lvs.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα α) όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του β) όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του και γ) όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του.
Ο χρήστης δεν θα πρέπει να κοινοποιεί σε τρίτους το ψευδώνυμο χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, ούτε θα πρέπει να τα φυλάσσει σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, για να αποτρέψει οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση.
Σε περίπτωση γνωστοποίησης των κωδικών σε τρίτο, ο χρήστης έχει την υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα το www.lvs.gr. Σε περίπτωση διαρροής στοιχείων, το  www.lvs.gr δεν έχει καμία ευθύνη, εφόσον δεν έχει προηγουμένως ενημερωθεί για την παράνομη χρήση των στοιχείων αυτών.

Το www.lvs.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών για τρεις γενικούς λόγους:
• την ενημερωτική υποστήριξη των πελατών / χρηστών του και την επιλογή του περιεχομένου που τους προσφέρει, ούτως ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις
• την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των πελατών / χρηστών του σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω της www.lvs.gr.
• την ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων.

Διόρθωση ή / και Διαγραφή προσωπικών δεδομένων
Το www.lvs.gr δίνει το δικαίωμα στους επισκέπτες / χρήστες να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή/και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, επισκεπτόμενοι απλώς την σχετική υπηρεσία του  www.lvs.gr

Παροχή και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων
Το www.lvs.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τηυ www.lvs.gr σε κανένα τρίτο φορέα. Το www.lvs.gr μπορεί να παράσχει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν :
• Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων
• Η παροχή των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το www.lvs.gr καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών / μελών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το www.lvs.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι επισκέπτες / χρήστες του www.lvs.gr καταθέτουν σε αυτό, μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το www.lvs.gr (π.χ εταιρίες ταχυμεταφορών για την παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων, όπου δίδονται το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής και το τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να είναι εφικτή η παράδοση της παραγγελίας).
• Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Cookies
Το www.lvs.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του www.lvs.gr. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες το www.lvs.gr και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του  www.lvs.gr είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing.

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να αναλύσουμε τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Το Google Analytics παράγει στατιστικές και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου μέσω cookie, τα οποία αποθηκεύονται στους υπολογιστές των χρηστών. Οι πληροφορίες που δημιουργούνται σχετικά με τον ιστότοπό μας χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αναφορών σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου. Η Google θα αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες. Η πολιτική απορρήτου της Google διατίθεται στη διεύθυνση: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Οι διαφημιζόμενοι / πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών μπορούν επίσης να σας στείλουν cookies.

Ενδέχεται να δημοσιεύσουμε διαφημίσεις με βάση το ενδιαφέρον Google Adsense στον ιστότοπό μας. Αυτά είναι προσαρμοσμένα από την Google για να αντανακλούν τα ενδιαφέροντά σας. Για να προσδιορίσετε τα ενδιαφέροντά σας, η Google θα παρακολουθεί τη συμπεριφορά σας στον ιστό χρησιμοποιώντας cookies. Μπορείτε να προβάλετε, να διαγράψετε ή να προσθέσετε κατηγορίες ενδιαφερόντων που σχετίζονται με το πρόγραμμα περιήγησής σας, χρησιμοποιώντας το Διαχειριστή προτιμήσεων διαφημίσεων της Google, που διατίθεται στη διεύθυνση: http://www.google.com/ads/preferences/. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το cookie δικτύου συνεργάτη Adsense στη διεύθυνση: http://www.google.com/privacy_ads.html. Ωστόσο, αυτός ο μηχανισμός εξαίρεσης χρησιμοποιεί ένα cookie και αν διαγράψετε τα cookies από το πρόγραμμα περιήγησής σας, η εξαίρεση δεν θα διατηρηθεί. Για να διασφαλιστεί ότι διατηρείται η εξαίρεση σε σχέση με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη προγράμματος περιήγησης Google που είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: http://www.google.com/ads/preferences/plugin.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης σάς επιτρέπουν να απορρίψετε όλα τα cookies, ενώ ορισμένα προγράμματα περιήγησης σάς επιτρέπουν να απορρίψετε μόνο cookies τρίτου μέρους. Για παράδειγμα, στον Internet Explorer μπορείτε να αρνηθείτε όλα τα cookies κάνοντας κλικ στο “Εργαλεία”, “Επιλογές Internet”, “Απόρρητο” και επιλέγοντας “Αποκλεισμός όλων των cookies” χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό επιλογής. Ο αποκλεισμός όλων των cookies θα έχει, ωστόσο, αρνητικό αντίκτυπο στη χρησιμότητα πολλών ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένου αυτού.

“Δεσμοί” (links) προς άλλα sites
Το www.lvs.gr περιλαμβάνει links (“δεσμούς”) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το www.lvs.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν .

IP Addresses
H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο www.lvs.gr κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Προστασία ανηλίκων
Επισκέπτες/χρήστες του www.lvs.gr που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του www.lvs.gr που μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από το www.lvs.gr. Σε κάθε ενότητα ή υπηρεσία που μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο /προσβλητικό /ανήθικο υπάρχει προειδοποίηση προς τους επισκέπτες/χρήστες. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφτούν σελίδες με υλικό ακατάλληλο /προσβλητικό /ανήθικο και το οποίο δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς ,το www.lvs.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

Αγορές Υπηρεσιών μέσω Eshop

Οι πελάτες του www.lvs.gr μπορούν να πληρώσουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) για τα προϊόντα που διατίθενται στη σελίδα Όλα τα προϊόντα περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, αποστέλλεται στο mail που έχει δηλωθεί ηλεκτρονικό αρχείο PDF με την απόδειξη παροχής υπηρεσιών ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, σύμφωνο με τον Ν.4093/12
Στο τιμολόγιο ή την απόδειξη αναγράφονται η ημερομηνία έκδοσης αυτού, τα πλήρη στοιχεία των συμβαλλομένων (Επωνυμία, Διεύθυνση και ΑΦΜ), και τα στοιχεία της συναλλαγής.
Η πληρωμή προϊόντων μπορεί να καλύπτει συγκεκριμένα προϊόντα.

.Εφαρμοστέο Δίκαιο και Λοιποί Όροι
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του www.lvs.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του www.lvs.gr και του επισκέπτη / χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Μεταβατικές διατάξεις
Η μη άσκηση από τον δικαιούχο οποιουδήποτε δικαιώματος εξουσίας ή δικαιώματος αποζημιώσεως, που απορρέουν από το νόμο δεν ισοδυναμεί σε καμία περίπτωση με παραίτηση από το δικαίωμα αυτό. Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται από το ελληνικό δίκαιο, αρμόδια δε για την επίλυση κάθε διαφοράς θα είναι τα καθ’ ύλην ελληνικά δικαστήρια. Ο δικαιούχος, ωστόσο, έχει το δικαίωμα να παραιτηθεί από την παρούσα διάταξη και να εφαρμόσει ή και να ερμηνεύσει τους παρόντες όρους σύμφωνα με το δίκαιο της χώρας του χρήστη, και να υπαγάγει τις οποιεσδήποτε διαφορές ή/και στη δικαιοδοσία της χώρας του χρήστη.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για όποια απορία ή διευρίνιση, σχετικά με τους Όρους Χρήσης και την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:


www.lvs.gr

ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛ Σ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Σουρή 14

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 121 31
210 5717121
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.