Καλώς όρισες επισκέπτη. . Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό

Είμαι ήδη χρήστης

Διευθύνσεις Αποστολής
Χρήση για αποστολή σε ίδια διεύθυνση με χρέωση σε
Προσθήκη διεύθυνσης
Ονομα SKU Τιμή Ποσότητα / Ενημέρωση ΦΠΑ: Εκπτωση: Σύνολο
Αποτέλεσμα τιμών προϊόντος
Δεν επιλέχθηκε αποστολή

Παρακαλώ επιλέξτε μία μέθοδο εποστολής


Σύνολο:
Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις
Οροι χρήσης

Οροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ:

\'Οροι χρήσης
ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

1. Πνευματική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.lvs.gr  με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο www.lvs.gr  ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. Προσωπικά Δεδομένα
Το www.lvs.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον SERVER μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

3. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών
Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, τo www.lvs.gr μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

4. Περιορισμός Ευθύνης
Το www.lvs.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To www.lvs.gr  δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Το www.lvs.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τούς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

6. Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα
Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, το λογότυπο LE VIEUX STYLE είναι ιδιοκτησία της εταιρίας  ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛ Σ. & ΣΙΑ Ε.Ε. .Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον παρόντα δικτυακό τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων, λογοτύπων, εικόνων, αναπαραστάσεων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

7. Αποστολές Προϊότων
Το www.lvs.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα, όλες οι αποστολές γίνονται με πρακτορείο μεταφορών και με επιβάρυνση του αγοραστή.
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μέσα σε 15 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

8. Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων και τα τυχόν έξοδα τραπέζης.
Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:
1. Επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 5717121.
2. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί περαιτέρω της δοκιμής.
3. Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.
4. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί,και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος
.5. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.
6. Μας αποστέλλετε τα προϊόντα μέσω πρακτορείου μεταφορών. Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία LVS δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί με την παραλαβή του προϊόντος.

9. Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.lvs.gr  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

10. Ισχύον Δίκαιο
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.lvs.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.Τρόποι αποστολής
Το www.lvs.gr  μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα.


Oι αποστολές παραγγελιών γίνονται με επιβάρυνση του αγοραστή σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος με ιδιωτικές εταιρείες μεταφορών
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσα σε δεκαπέντε εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της πληρωμής.
Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Τρόποι Πληρωμής

-Με προπληρωμή μέσω Τραπέζης
Πειραιώς, Ε.Τ.Ε.

-Από τον λογαριασμό σας PAYPAL.


Συχνές ερωτήσεις

1.    Υπάρχει κατάστημα όπου μπορώ να δω τα προϊόντα σας από κοντά;
Φυσικά, η εταιρεία μας συνεργάζεται με πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Καλέστε μας στο 210 5717121 για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο, σε εσάς, κατάστημα.

2.    Με την αποστολή της παραγγελίας μου ΔΕΝ μου ήρθε επιβεβαίωση στο mail μου. Τι πρέπει να κάνω;

Αφού ελέγξετε ότι έχετε δώσει σωστά το e-mail σας και ότι ακολουθήσατε σωστά όλα τα βήματα που απαιτούνται για την αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε μας στο 210 5717121.

3.    Εάν ένα προϊόν που έχω παραγγείλει τελικά δεν υπάρχει τι πρέπει να κάνω;

Ορισμένες φορές κάποια προϊόντα έχουν εξαντληθεί από την αποθήκη μας και δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί το site μας. Εάν το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να σας δώσουμε εναλλακτικές προτάσεις. Σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε κάτι άλλο, σας επιστρέφουμε άμεσα χρήματα σας και ακυρώνουμε την συναλλαγή.

4.    Αν κάτι δεν μου κάνει ή δεν μου αρέσει μπορώ να το αλλάξω;

Η φιλοσοφία του καταστήματός μας είναι οι πελάτες μας να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά τους. Στην περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα, έχετε δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος.
Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων και τα τυχόν έξοδα τραπέζης.
Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:
1. Επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 5717121.
2. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί περαιτέρω της δοκιμής.
3. Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.
4. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί,και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος
.5. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.
6. Μας αποστέλλετε τα προϊόντα μέσω πρακτορείου μεταφορών. Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία LVS δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί με την παραλαβή του προϊόντος.


5.    Γίνεται επιστροφή χρημάτων;

Το www.lvs.gr σας εξασφαλίζει την επιστροφή χρημάτων με την παραλαβή του προϊόντος. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μέσω ενός τραπεζικού λογαριασμού που θα μας υποδείξετε, αφού έχουν αφαιρεθεί τα οποιαδήποτε έξοδα αποστολής και έξοδα τραπέζης.
Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

\6.    Με ποιόν τρόπο μπορώ να πληρώσω;

Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με:

Προπληρωμή με κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας μας.
Πειραιώς ή Ε.Τ.Ε.

Μέσω PayPal

7.    Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

Τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα επιβαρύνουν τον αγοραστή και η χρέωση είναι ευθύνη του πρακτορείου.Συνήθως είναι χαμηλό αυτό το κόστος.

8.    Κάνετε αποστολές μόνο στην Αθήνα;

Αποστολές κάνουμε σε όλη την Ελλάδα.

9.    Πότε θα είναι έτοιμη η παραγγελία μου;

Μέσα σε δεκαπέντε εργάσιμες μέρες η παραγγελία σας θα σας έχει αποσταλεί.

10.    Με ποιόν τρόπο μπορεί να γίνει η αποστολή των προϊόντων που έχω παραγγείλει;

Η αποστολή για παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα γίνονται αποκλειστικά με ιδιωτικές εταιρείες μεταφορών.

Conditions of use
Legal Notice


By accessing this site or downloading material from this website, you accept these terms. Please note that you may not use the Site if you do not accept these terms.

1. Copyright
The contents of this Site is the intellectual property of www.lvs.gr, without prejudice to any rights not expressly granted here. All the copyrights of this website containing www.lvs.gr owned or third parties rightfully concerned. By accessing this Website you agree to these copyright laws.

2. Privacy
The www.lvs.gr accurately applying the principles of data protection provided by international and European law that regulates issues relating to electronic commerce (Directive 2000/31/EC, DPR 131/2003) and by the Law on Protection Consumer (Law 2251/1994), which regulates matters relating to remote sales and related provisions of Greek law (Law 2472/1997) to protect the individual and the protection of personal data, supplemented by the decisions of President of Personal Data, PD 207/1998, 79/2000, Article 8 of Law 2819/2000 and European law with the directives 95/46/EC and 97/66/EC, explicitly states that it will not make any unauthorized use of your personal data and in no way disclose, publish, sell, lease or exchange your personal data and information you submit to any third party. Your personal information upon your request be deleted and not granted to anyone in any way. By submitting material to our server, you agree that the material does not contain false, illegal or in any way unfit for use and publication.

3. Third Party Sites
To facilitate your access to its website,www.lvs.gr may include links to sites on the Internet, which are owned or managed by third parties and themselves responsible for their content.

4. Disclaimer
The www.lvs.gr has made every effort to display the greatest possible accuracy the products available to view photos, descriptions and specific comments. However, this site may contain errors (typographical, numerical and visualization). To www.lvs.gr not guarantee the accuracy or completeness of the depictions and descriptions or reliability of any advice, opinion, statement or other information displayed or distributed through this Site.

5. Modification of terms
The www.lvs.gr reserves the right to amend or renew the terms and conditions of trade and undertakes to inform the text of any change or addition to the conditions.

6. Property - Trademarks
The content of the website, logo LE VIEUX STYLE are property of CHATZIGAVRIIL S. & Co E.E. The product names and company names mentioned in this sites network may be trademarks or trade names of their respective owners. Your access to this website should not be construed as granting, by implication, estoppels or otherwise any license or rights to use any marks, logos, images, representations that appear on this website, without the prior written consent of us or any third party owner them.

7. Shipping
www.lvs.gr can serve customers from all over the world using transportation companies; the cost depends of the order.

8. Withdrawal and Returns
ALL THE ITEMS ARE CHECKED BEFORE SHIPMENT, AND PACKAGED IN SUCH A WAY TO BE DELIVERED TO THE CUSTOMER IN EXCELLENT CONDITION.
Returns outside Greece are not accepted because of the high transportation cost.

9. Product Prices
All prices shown in our catalogs include VAT 23%. These values relate to amounts that are available in our warehouse while www.lvs.gr reserves the right to adjust prices.

10. Governing Law
All the transactions made through smagio.gr governed by the International and European law that regulates issues relating to electronic commerce (Directive 2000/31/EC, DPR 131/2003) and by the Law on Consumer Protection (N . 2251/1994) regulating matters relating to remote sales.


Shipping
www.lvs.gr ships all over the world, the cost depends of the order.
Please email us before ordering so as to calculate and inform you about the transportation cost.
Please note that we aim to dispatch all orders within 5 working days, after payment is received.

Important information
* All orders require a signature upon receipt.
* We are unable to redirect orders once items have been dispatched.
* Order cut-off times are provided as guidelines only, and do not take into account possible delays caused by payment authorization.
The items will be sent by transportation companies.

Returns
Withdrawal and Returns
ALL THE ITEMS ARE WELL CHECKED BEFORE SHIPMENT, AND PACKAGED IN SUCH A WAY TO BE DELIVERED TO THE CUSTOMER IN EXCELLENT CONDITION.
Returns outside Greece are not accepted because of the high cost of transportation.
Payment


FAQ
1.    Is there any store (or shop) where I can see the products?
Many retail stores but only in Greece.

2.    As soon as I completed my order I did not receive a confirmation mail. What should I do?
After checking that you have completed your e-mail address correctly, and you have followed all the steps as required, please contact us Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. or call us at 0030 210 5717121.

3.    If the product that I have ordered is on lack, what should I do?
If the product that you have ordered is not available, we shall contact you and suggest you a similar product as an alternative solution or we are going to cancel the order and refund you the amount at once.

4.    If the product does not fit me or is not what I imagined, could I change it?
The philosophy of our shop is our clients to be completely satisfied with their purchase. Unfortunately outside Greece, returns are not accepted because of the high transportation cost.

5.    How can I pay?
\ The payments are made via PayPal.

6    How much is the shipping cost?
The shipping cost depends from the order.
Please email us before ordering so as to calculate the shipping cost and inform you.

7.    When will I receive my order?
We are able to send the orders within 5 working days after payment is received, but the delivery time depends on which country.

8.    How will I receive my order?
The package will be sent by transportation company.